İstanbul'daki Adıyamanlılar

Sevinçhan ve Orman Ailesinin Mutlu Günü

Sevinçhan ve Orman Ailesinin Mutlu Günü

Sevinçhan ve Orman Ailesinin Mutlu Günü

İş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Yasin Sevinçhan’ın oğlu Üzeyir ile Sabri Orman’ın kızı Fatma, Adıyamanlılar Vakfı’nda yapılan düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katıldığı düğün törenine yoğun ilgi gösteren katılımcılar, genç çiftin mutlulukları için dua ettiler.

Salonu tıka basa dolduran katılımcılar vakfa ait 3 salonu doldururken katılımcıları kapıda karşılayan Sevinçhan ve Orman ailesi misafirleriyle bire bir ilgilendiler.

Düğüne Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi İstanbul il Başkanı Abdullah Sevim, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan, STK temsilcileri ile Sevinçhan ve Orman ailelerinin dostları ve akrabaları katıldı.

Sultangazi Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı olan Yasin Sevinçhan’ı  dava arkadaşları da yalnız bırakmadı.

İlahi sanatçısı Ahmet Hakan Karagül’ün sunumunu yaptığı program Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı.

İlahiler eşliğinde yapılan ikramlar sonrasında yapılan dualar yeni kurulan aile içindi.

 

Düğün töreni takı töreni ile sona erdi.

Yorum İçin Tıklayın

Bir Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Çok Okunanlar

çok içmek