İstanbul'daki Adıyamanlılar

KAHTA-FED’den Fakülte İçin İmza Kampanyası

AHTA-FED’den Fakülte İçin İmza Kampanyası

Kahta Dernekler Federasyonu (KAHTA-FED),Kahta’da Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nin açılması için “Kahta Tarım Fakültesi için bir imza da sen at” sloganı ile imza kampanyası başlattı.

YÖK ve Bakanlık tarafından 2015 yılında Adıyaman Üniversitesi bünyesinde kurulması onaylanan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinin açılması için imza kampanyaları başlatıldı.

KAHTA-FED’in İstanbul’da başaltığı imza kampanyası büyük ilgi gördü. KAHTA-FED Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında bir stant açan federasyon yönetimi, kampanyaya hemşehrilerinin büyük ilgi gösterdiklerini belirtti.

KAHTA-FED Başkanı Av. Ali Yücel, “YÖK ve Bakanlık tarafından 2015 yılında açılması onaylanan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinin ivedilikle açılması için bu kampanyayı başlattık. Alınan karar rağmen, henüz fakültenin açılması için gerekli çabanın gösterilmediğini gördük. Bu nedenle ilçemiz için çok önem arz eden bu fakültenin açılıp eğitime bir an önce başlatılması için gerekli çalışmaları başlattık” dedi.

İmza kampanyasına katılan Kahtalılar  geç kalınmış bu projenin hayata geçirilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız dediler.

Yorum İçin Tıklayın

Bir Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Çok Okunanlar

çok içmek