HAKEV Başkanı Aydın’ın 15 Temmuz Basın Açıklaması !

13 Temmuz 2017 Perşembe, 19:00
muzaffer aydinin 15 44a182f3b7215d392733 - HAKEV Başkanı Aydın'ın 15 Temmuz Basın Açıklaması !

HAKEV Başkanı Aydın’ın 15 Temmuz Basın Açıklaması !

HAKEV Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Aydın, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıl dönümü münasebeti ile bir basın açıklaması yayımladı.

HAKEV Başkanı Muzaffer Aydın yayımladığı basın açıklamasında:

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminde şehit olan tüm şehitlerimizi Allah’tan rahmet diliyorum. Bir daha böyle olayların yaşanmaması temenni ediyorum bu hain darbeyi yapanların nefretle kınıyorum bu hain darbenin arkasında kim ve kimler tarafından yapıldıysa bir an önce bulunmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Elbette biliyoruz ki bu hain darbenin arkasında ABD vardır AB vardır İsrail vardır bunların maşası olan FETÖ terör örgütü PKK vatan hainleri ve işbirlikçiler vardır her ne hikmetse 1 yıl geçmesine rağmen henüz siyasi ayağına sıra gelmedi. Kim bu hain darbe girişiminde siyasi rant elde etmeye çalışırsa Elbette biz inanıyoruz ki 28 Şubat’ta post model darbeye sebep olanlar siyasiler, STK’lar, iş adamları nasıl yok olup gittiyse bu hain darbenin arkasında olanlar elbette bir gün yok olup gitmeye mahkumdur.

Şuna da değinmeden geçemiyorum 15 Temmuz yıldönümü nedeniyle Ülkemizin her yerinde anma programları düzenleniyor. Bunların bir çoğuna eyvallah ama şehitlerimizin kemiklerini sızlatan ve eğlence hali alan anma programlarına karşı olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Saygılarımla

Muzaffer Aydın