KAHTA-FED Piknik Şölenine Hazırlanıyor
Kahta Dernekler Federasyonu 1 Ekim de yapacağı Piknik Şöleni için hazırlıklarını gözden geçirdi. Tütenocak Derneğinde Av Ali Yücel Başkanlığında yapılan toplantıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.
Kahtalılar Dernekler Federasyonu 2017 Piknik Şölenine hazırlıklarını sürdürüyor. Büyük Kahtalılar buluşması olarak nitelendirilen Geleneksel piknik şöleni her yıl artan bir katılımla devam ediyor. Hemşehrileriyle buluşmanın heyecanını yaşayan KAHTA-FED Yönetim Kurlu üyeleri, yapılan çalışmaları gözden geçirmek için Tütenocak Derneğinde bir araya geldiler.
FAHTA-FED Başkanı Av. Ali Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, bu yılda coşkulu bir piknik şöleni yaşatmak için aylardır çalışmalarını sürdürüyorlar. Başakşehir Kayabaşı Mesire Alanı’nda gerçekleştirilecek olan şölen için yapılan hazırlıkları gözden geçiren KAHTA-FED Yönetim Kurulu Üyeleri, organizasyonu daha da renklendirmek için fikir alışverişinde bulundular.
