Bayrampaşa

Adıyaman Belediyesi Bilgievleri 2. oldu

Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Üsküdar ve Mimar Sinan Bilgi ve Kültürevleri, İstanbul Bayrampaşa’da yapılan ‘Bilgievleri Arası Bilgi Yarışması’nda 2. oldu.

Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Merkezi ve Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) bünyesinde yer alan Adıyaman, Aydın ve İstanbul Esenler Bilgievlerinin katıldığı etkinlikte bilgi yarışması düzenlendi. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen bilgi yarışmasında Aydın’dan Cihanoğlu, Adıyaman’dan Üsküdar ve Mimar Sinan Bilgievleri, Esenlerden ise Çiftehavuzlar ile Fatih Mahallesi Bilgievlerinin katıldığı yarışmada kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Merkezi’nin 1. olduğu yarışmada, ikinciliği ise Adıyaman Üsküdar ve Mimar Sinan Bilgi ve Kültürevleri kazandı.

Dört ayrı bilgievinden dörder kişilik ekiplerin yer aldığı yarışmada, Türkçe, matematik, fen, tarih, İngilizce ve din kültürü branşlarının yanı sıra genel kültür soruları da yer aldı. İzleyiciler huzurunda gerçekleşen ve büyük çekişmeye sahne olan yarışma sonrası katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Adıyaman Bilgi ve Kültürevleri Müdürü Ebubekir Aytekin’in eşlik ettiği, Adıyaman Üsküdar ve Mimar Sinan Bilgi ve Kültürevleri, Bilgi ve Kültürevleri’nin yarışmada 2. olması, Adıyamanlıları mutlu etti. Yarışmanın sonunda konuşma yapan EBSAD ve Bilgievleri yetkilileri, Adıyaman ekibini başarılı bulduklarını belirtti.

Yorum İçin Tıklayın

Bir Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Çok Okunanlar

çok içmek